Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astutettu orille Dachwood 21.11.2016

Hoito-ohjeet Kilpailukalenteri VH16-054-0002 Vihko

Storyteller's Cosmopolitan


Hevosen kuvat © Camilla | Hevosen tiedot © Kiara

 

Nimi "Cora" Säkäkorkeus 148cm
Sukupuoli Tamma Taso H:A, re. 120cm
Rotu Connemaranponi Karsinapaikka -
Syntymäaika 5.2.2016, 8v Kasvattaja Storyteller's Connemaras
Väri Rautiaanpäistärikkö Omistaja Camilla VRL-14331
Merkit - Entinen omistaja Kiara VRL-14264
       
Isä Storyteller's Remus Emä Nemetona

 

Luonnekuvaus ja historia | Helppo

Hoitaessa Cora on rauhallinen ja nauttii saamastaan huomiosta. Toisinaan poni saattaa rapsuttaa harjaajaansa takaisin, ihan vain kiiitoksesksi. Satuloidessa saattaa säpsähdellä, mutta se ei viesti pelosta, vaan epävarmuudesta. Corasta saa oikean ystävnä, kun tammaan tutustuu ja voittaa sen luottamuksen. Suitsiessa avaa suunsa pienen kutittelun jälkeen.

Taluttaessa tamma laahustaa mielellään ihmisen takana, sillä se tuntee siellä olonsa turvalliseksi. Toisinaan taluttaessa Cora saattaa säpsyä ja ottaa muutamia ravi tai laukka-askelia pelästyessään. 

Ratsastaessa Cora on mukava poni, mutta kovakätisille tamma näyttää pitkää nenää juoksemalla alta pois. Sileällä Coran kanssa saa vaihtelevasti hyviä ja huonoja pätkiä. Toisinaan poni ei ole yhtään yhteistyöhaluinen ja toisinaan taas Cora tekee kaiken mitä edes uskaltaa ajatella. Esteillä vaatii ratsastajan, joka tukee sitä hypyissä ja kertoo hyvin ponnistuspaikan. Mikäli kuski ei ole heräillä ei kannata odottaa hyppyjä.

Maastoillessa Cora on säikky. Tutussa ympäristössä ja tallin läheisyydessä voi tammalla huoleti maastoilla, vaikka ilman satulaa. Pidemmälle mentäessä on kuitenkin hyvä pitää satula selässä ja harjasta kiinni, sillä säikähtäessään Cora saattaa vetää äkkinäisen käännöksen ympäri tai muutoin vain tehdä jotakin odottamatonta.

Historia

Ei historiaa..

 

   

Cora on virtuaalihevonen

Ulkoasu ja koodit © Casper VRL-13152   Taustakuva © Shizoo
Sankkari on virtuaalitalli / Sankkari is a sim-game stable

©2018 Sankkari - suntuubi.com