Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hoito-ohjeet Kilpailukalenteri VH17-054-0002 Vihko

SN The Hatter


Hevosen kuvat © Camilla | Hevosen tiedot © Camilla

 

Nimi "Hattu" Säkäkorkeus Kasvaa (Aikuisena 159cm)
Sukupuoli Tamma Taso Kouluttamaton
Rotu Lämminverinen ratsuhevonen Karsinapaikka -
Syntymäaika 20.1.2017, 3v Kasvattaja Camilla VRL-14331
Väri Tummanruunikko Omistaja Camilla VRL-14331
Merkit oej rv, vtj rv, vej vsk Entinen omistaja -
       
Isä Sir. Tarmo Emä Beat Drop

 

Luonnekuvaus ja historia | Helppo

Hattu on sympaattinen hevosen alku. Hoitaessa tamma seisoo rauhallisesta aloillaa. Hattu ei liiku, näyki tai edes luimistele. Tamma nauttii harjaamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta. Satuloidessa Hatun sympaattinen luonne on edelleen suuressa roolissa, tamma ei pure tai potki. Suitsiminen voi olla toisinaan hankalaa, sillä Hattu ei malttaisi avata suutaan. Kengittäminen onkin toinen juttu. Hatun kärsivällisyys riittää ensimmäiset viisi minuuttia, jonka jälkeen tamma alkaa vetämään jalkojaan pois, helumaan edestakaisin ja jopa näykkimään.

Kentällä tamma on miellyttämishaluinen. Hattu tekee aina parhaansa, vaikka se ei ratsastajan apuja ymmärtäisikään. Laukannostoissa hieman kiireinen ja toisinaan Hattu nostaa laukan pukin kautta. Hattu ei ole kaikkein tasapainoisin hevonen, jonka vuoksi tasapainottoman ratsastajan kanssa tamma saattaa nostaa suoraan ristilaukan tai vastalaukan. Tamman selkään voi päästää pienempiäkin ratsastajan alkuja. Esteillä Hattu on elementissään. Tamma nauttii hyppäämisestä, vaikka onkin esteillä aikamoinen häslä. Hattu saattaa kerätä kierroksia ja innostua liikaa, jos ratsastaja ei osaa rauhoittaa sen menoa. Hatun hyppykaari on toisinaan todella matala, jonka vuoksi se ottaa usein takajaloillaan puomin alas. Erikoisesteet jännittävät hieman, mutta usein miten nekin ylittyvät, vähän isomman hypyn kanssa tosin. Hieman kokeneempi ratsastaja on hyvä vaihtoehto esteille.

Maastossa Hattu on selväpäinen, mutta säikky. Tamma nauttii maastoilusta ja metsän siimeksessä laukkaamisesta, mutta siitäkin huolimatta se on jatkuvasti varautunut, oksan katkeaminen tai linnun pyrähtäminen lentoon saattaa aiheuttaa muuteman sivuloikan. Hattu toimii maastossa myös yksin, mutta kaverin kanssa tamma on rohkeampi. Laukkasuoralla menee lujaa, ja toisinaan Hattua on vaikea saada takaisin kontrolliin. Ei aloittelijoiden maastohevonen.

Historia

Hattu syntyi tammikuussa 2017 Sankkariin. Tamma oli odotettu ja toivottu varsa, jonka olisi tarkoitus esiintyä kilpakentillä tulevaisuudessa.

 

 

Hattu on virtuaalihevonen

Ulkoasu ja koodit © Casper VRL-13152   Taustakuva © Shizoo
Sankkari on virtuaalitalli / Sankkari is a sim-game stable

©2018 Sankkari - suntuubi.com